...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduObsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „technik hotelarstwa”. Treści kształcenia podzielono na dwie części i ujęto w działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
W podręczniku zawarto również informacje dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta. Treści starannie dobrano pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami i propozycjami projektów zaliczeniowych. W podręczniku uwzględniono standardy wymagań egzaminacyjnych.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2011
Liczba stron
92
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.