...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduTechnologie produkcji cukierniczej Podręcznik do nauki zawodu cukiernik cz.1 / REA

Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik do nauki zawodu cukiernik cz.1 / REA

42,47 zł
EAN: 9788302141157
ISBN/ISSN: 978-83-02-14115-7
Produkt niedostępny
Waga:0.42 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Materiał pozwala uczniom i przyszłym pracownikom zakładów cukierniczych zdobyć aktualną wiedzę dotyczącą: – znaczenia i roli żywności w żywieniu człowieka; – procesów zachodzących w produktach spożywczych i metod ich utrwalania; – opakowań żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wyrobów cukierniczych i ciastkarskich; – organizacji produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP; – normalizacji certyfikacji w produkcji ciastkarskiej i cukierniczej; – charakterystyki surowców cukierniczych; – charakterystyki i technologii wytwarzania półproduktów ciastkarskich. W książce uwzględniono także tradycyjne i nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz obowiązujące przepisy prawne. Liczne ilustracje, fotografie, schematy poglądowe ułatwiają zrozumienie opisanych czynności oraz przebieg produkcji i poszczególnych procesów. Podręcznik opracowano zgodnie z aktualną podstawą programową i programem nauczania. Uwzględniono standardy wymagań egzaminacyjnych potwierdzających kwalifikacje zawodowe dla zawodu „cukiernik”.
Wydawnictwo WSIP
Rok wydania 2013
Liczba stron 304

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.