Strona głównaMagdalena Kaźmierczak
Magdalena Kaźmierczak
Sortuj wg:
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych ...
Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cu
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły ...
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. ...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych ...
Pracownia produkcji cukierniczej Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4. podręcznik
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady ...
Wyświetlanie od 1 do 5 (z 5 pozycji)
Stron: 1