...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik do nauki zawodu Kucharz cz.3 / REA
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”.
Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie różnych narodów oraz zasady przyrządzania potraw dietetycznych i organizowania przyjęć okolicznościowych. Liczne zdjęcia i schematy, tabele oraz receptury ułatwią przyswojenie wiedzy teoretycznej.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz”, uwzględniono obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2013
Liczba stron
332
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.