...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduPodstawy żywienia człowieka Podręcznik do nauki zawodów Kucharz, Technik żywienia i gospodarstwa dom

Podstawy żywienia człowieka Podręcznik do nauki zawodów Kucharz, Technik żywienia i gospodarstwa dom

36,54 zł
EAN: 9788302140822
ISBN/ISSN: 978-83-02-14082-2
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (4 szt.)
Waga:0.26 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Podręcznik do nauczania podstaw żywienia człowieka w zawodach „kucharz”, „technik żywienia i gospodarstwa domowego” oraz „kelner”. Zawiera m.in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności. Część pierwsza omawia: – zakres i znaczenie nauki o żywieniu człowieka; – składniki odżywcze i ich znaczenie dla organizmu człowieka; – gospodarkę wodną organizmu; – gospodarkę energetyczną organizmu; – wartość energetyczną pożywienia.
Wydawnictwo WSIP
Rok wydania 2013
Liczba stron 176

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.