...jest pusty
Wydanie 2011r.
Oprawa twarda.
Strony 160.
Format 26,5x23,5cm.
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów. To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania. Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami.
Wydawnictwo
MAK
Rok wydania
2011
Liczba stron
160
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.