...jest pusty
Wydanie 2011r.
Oprawa twarda.
Strony 192.
Format 22,5x27,5cm.
W książce znalazło się ponad 100 przepisów, charakteryzujących się niezwykłą lekkością i intensywnością smaku. Wykorzystując wyłącznie najświeższe składniki, minimalne ilości masła i śmietany oraz najbardziej klarowne, nasycone intensywnym smakiem buliony, Ramsay przyrządza wysublimowane potrawy, dostarczające podniebieniu wspaniałych wrażeń. Wiele jego znanych przepisów - m.in. zupa cappuccino z langust i soczewicy, tortellini z ratatouille z warzywami w sosie gazpacho czy rabarbarowy cre"me brulee - zostało dostosowanych do możliwości kuchni domowej i podzielonych na łatwe do zrealizowania etapy.
Wydawnictwo
PUBLICAT
Rok wydania
2011
Liczba stron
192
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.