...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduOrganizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.2 / REA
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „technik hotelarstwa”. Materiał podzielono na dwie części.
W części 2. omówiono:
– zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
– zasady utrzymania porządku i czystości,
– zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej zgodnie z zasadami HACCP,
– współpracę z biurami podróży,
– charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową i standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu „technik hotelarstwa”.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2008
Liczba stron
272
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.