Magdalena Kaźmierczak
Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik do nauki zawodu Cukiernik cz.2 / REA
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych ...
42,37 zł
Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik Kwalifikacja T.4 Wyroby cu
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły ...
Wysyłka:48 godzin
45,20 zł
Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4 Testy i zadania praktyczne
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. ...
32,24 zł
Technologie produkcji cukierniczej Podręcznik do nauki zawodu cukiernik cz.1 / REA
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie „cukiernik” w zasadniczych szkołach zawodowych ...
42,47 zł
Pracownia produkcji cukierniczej Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4. podręcznik
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady ...
Wysyłka:48 godzin
51,66 zł