Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Usługi żywieniowe w hotelarstwie Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 podręcznik / REA
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości ...
Wysyłka:48 godzin
34,86 zł
Obsługa konsumenta Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12 ćwiczenia / REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa ...
Wysyłka:48 godzin
38,75 zł
Obsługa konsumenta w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa cz.1 / REA
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „technik hotelarstwa”. Treści kształcenia podzielono na ...
Wysyłka:48 godzin
28,19 zł
Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 podręcznik
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ...
Wysyłka:48 godzin
51,66 zł