...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduPracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 podręcznik
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia; Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, będący powtórzeniem najważniejszych wiadomości, i karty pracy z zadaniami.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.
Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.
Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2015
Liczba stron
160
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.