...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaGrillowanie. Mięso, ryby, warzywa i inne produkty
Nowe pomysły na urozmaicenie grillowania. 10 podstawowych zasad udanego przyjęcia, lista spraw do załatwienia przed przyjęciem grillowym, wiele praktycznych rad, ponad 130 przepisów kulinarnych na potrawy z mięsa, ryb, warzyw, owoców, sera z dodatkiem pieczywa, sałatek, dipów i sosów. Dla wszystkich miłośników grilla oraz tych, którzy chcą nimi zostać. Dzięki tej książce grillowanie stanie się dużo bardziej atrakcyjne, gdyż oprócz karkówki i kiełbasek jest jeszcze wiele produktów nadających się do takiej obróbki. Autorka starała się sprostać gustom wszystkich uczestników grillowania dzięki zawartym w książce ponad 130 przepisom na specjały z mięsa i ryb, a także dania wegetariańskie.
Wydawnictwo
DELTA
Rok wydania
2006
Liczba stron
128
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.