...jest pusty
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom. Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak! - konserwowanie solą i kwasem mlekowym - pyszności z mleka, mięsa i soi - wyrafinowane wypieki -wyrób smacznego octu i wina Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!
Wydawnictwo
DELTA
Wydawnictwo
DELTA
Rok wydania
2015
Rok wydania
2015
Liczba stron
128
Liczba stron
128
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.