...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaZupy. Klasyczne, przecierane, owocowe, na zimno i na gorąco.
Wydanie 2010r.
Oprawa twarda.
Strony 120.
Format 24,5x22,5cm.
W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni
tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Wydawnictwo
MULTICO
Rok wydania
2010
Liczba stron
120
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.