...jest pusty
Wydanie 2007
stron 128
format 13x19 cm
oprawa broszurowa
Bazylia, mięta, szałwia! Zioła są smaczne, zdrowe i piękne! Jak przyprawiać potrawy ziołami: - duży wybór przypisów na znakomite przystawki, zupy i sałatki, - dania główne z mięsem i bezmięsne, - sosy, oliwy, octy i masła ziołowe. Czy znasz zioła? - portrety ponad 50 najważniejszych i najpopularniejszych w kuchni ziół, -możliwości wykorzystania w kuchni i właściwości lecznicze, - składy mieszanek ziołowych. Dobre rady, jak uprawiać zioła i jak je przechowywać: - terminy zbioru, sposoby uprawy, - wskazówki na temat zbioru, - zastosowania i konserwowania.
stron 128
format 13x19 cm
oprawa broszurowa
Bazylia, mięta, szałwia! Zioła są smaczne, zdrowe i piękne! Jak przyprawiać potrawy ziołami: - duży wybór przypisów na znakomite przystawki, zupy i sałatki, - dania główne z mięsem i bezmięsne, - sosy, oliwy, octy i masła ziołowe. Czy znasz zioła? - portrety ponad 50 najważniejszych i najpopularniejszych w kuchni ziół, -możliwości wykorzystania w kuchni i właściwości lecznicze, - składy mieszanek ziołowych. Dobre rady, jak uprawiać zioła i jak je przechowywać: - terminy zbioru, sposoby uprawy, - wskazówki na temat zbioru, - zastosowania i konserwowania.
Wydawnictwo
MULTICO
Rok wydania
2007
Liczba stron
128
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.