...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduZasady żywienia Podręcznik dla zawodu Kucharz małej gastronomii / REA

Zasady żywienia Podręcznik dla zawodu Kucharz małej gastronomii / REA

42,32 zł
EAN: 9788371415968
ISBN/ISSN: 978-83-7141-596-8
Produkt niedostępny
Waga:0.31 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie wyżywienia, żywienie człowieka chorego, zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie, najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu. W dziale Materiały do pobrania znajduje się Program nauczania dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zsz nr 512 [05].
Wydawnictwo WSIP
Rok wydania 2012
Liczba stron 168

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.