...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduZagrożenia w środowisku pracy i ocena ryzyka zawodowego. Kwalifikacja Z.13.3. Podręcznik do nauki za

Zagrożenia w środowisku pracy i ocena ryzyka zawodowego. Kwalifikacja Z.13.3. Podręcznik do nauki za

51,66 zł
EAN: 9788302150135
ISBN/ISSN: 978-83-02-15013-5
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (51 szt.)
Waga:0.77 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji Z.13 (Ocenianie ryzyka zawodowego). W publikacji zawarto treści dotyczące przepisów prawa odnoszących się do oceny ryzyka zawodowego, metod redukcji ryzyka zawodowego, a także rozróżniania czynników fizycznych, chemicznych, biologicznych i psychofizycznych występujących w środowisku pracy. Podręcznik prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z identyfikowaniem czynników szkodliwych dla zdrowia, uciążliwych i niebezpiecznych, wykonywaniem badań i pomiarów czynników środowiska pracy, ocenianiem poziomu ryzyka zawodowego oraz sporządzaniem dokumentacji analizy i oceny zagrożeń. Liczne rysunki, schematy i zdjęcia ułatwią uczniom zrozumienie opisanych treści.
Wydawnictwo WSIP
Wydawnictwo WSIP
Rok wydania 2015
Rok wydania 2015
Liczba stron 518
Liczba stron 518

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.