...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduWyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik do nauki zawodów kucharz ora

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik do nauki zawodów kucharz ora

44,73 zł
EAN: 9788302141072
ISBN/ISSN: 978-83-02-14107-2
Produkt niedostępny
Waga:0.49 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów „kucharz” oraz „technik żywienia i gospodarstwa domowego” na poziomie technikum i szkoły policealnej. Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych. W publikacji znajdują się fragmenty normy, zamieszczone za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego (www.pkn.pl).
Wydawnictwo WSIP
Rok wydania 2011
Liczba stron 344

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.