...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduWyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik do nauki zawodów kucharz ora
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik do nauki zawodów kucharz ora
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów „kucharz” oraz „technik żywienia i gospodarstwa domowego” na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.
W publikacji znajdują się fragmenty normy, zamieszczone za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego (www.pkn.pl).
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2011
Liczba stron
344
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.