...jest pusty
Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym
świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w
woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych i doskonałego smaku
potrawy. Ponadto wok w mistrzowski sposób pozwala przyrządzać potrawy lekkie, zdrowe
i nieskomplikowane.
Zawarte w książce ponad 120 przepisów, szczegółowe informacje i praktyczne
wskazówki dotyczące gotowania, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną
pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.
Wydawnictwo
VEMAG
Rok wydania
2013
Liczba stron
256
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.