...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł

Wiem co jem. Przepisy z programu

31,40 zł
EAN: 9788324520831
ISBN/ISSN: 978-83-245-2083-1
Produkt niedostępny
Waga:0.45 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

„Program Wiem, co jem zrodził się w mojej głowie z miłości do dobrego jedzenia i z tęsknoty za nim. „Polskie jedzenie jest najlepsze na świecie“ – zwykłam bowiem mawiać naszym gościom, którzy tłumnie przybywali do wynajmowanego przez nas domu pod Waszyngtonem. Lepiłam w nim pierogi i przyrządzałam chłodnik litewski dla prof. Zbigniewa Brzezińskiego, piekłam pasztet i kruche ciasto z wiśniami dla amerykańskich polityków, politologów i komentatorów, peklowałam karkówkę na grilla dla naszych amerykańskich sąsiadów. (…)Kupujmy prawdziwe jedzenie, wspierając jednocześnie uczciwych producentów. A jeśli ktoś ma dość sklepowej, przetworzonej żywności, zawsze może sięgnąć po przepisy z programu Wiem, co jem. Na pewno się nie zawiedzie.“ Katarzyna Bosacka Czy można na co dzień jeść bez chemii? Czy da się unikać "sklepowej" przetworzonej żywności? Czy można jeszcze poczuć smak prawdziwego jedzenia? Oto książka dla wszystkich, którzy lubią wiedzieć, co "wrzucają do garnka". Dla tych, którzy chcą do minimum ograniczyć konserwanty i inne dodatki, a do maksimum wykorzystać naturalne składniki odżywcze. Kasia Bosacka proponuje 70 przepisów, które sprawdziła w swoim programie telewizyjnym. Bez konserwantów, bez zbędnych dodatków chemicznych. Smacznie i zdrowo. Przepisy kuchni polskiej na dania, które Autorka serwuje swoim przyjaciołom z całego świata. Sposoby na ograniczenie "chemii na stole". Wskazówki, dzięki którym poczujesz ogromna różnicę smaku między daniami gotowymi a przygotowanymi w domu. Przepisy zostały podzielone tematycznie na rozdziały, np.: “Co tygrysy lubią najbardziej“, „Proste jak drut“, czy „Dziękuję, nie marnuję“. Przepiękne zdjęcia gotowych potraw pomagają wybrać potrzebny przepis i wyobrazić sobie smaczny finał.
Wydawnictwo PUBLICAT
Wydawnictwo PUBLICAT
Rok wydania 2015
Rok wydania 2015
Liczba stron 152
Liczba stron 152

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.