...jest pusty
Wegańskie pyszności to wymarzona pomoc dla osób stawiających pierwsze kroki w świecie kuchni wegańskiej, choć nie tylko. Dunja Gulin, szefowa kuchni oraz doświadczona dietetyczka prowadząca kursy zdrowego gotowania, w przystępny sposób wyjaśnia główne składniki diety wegańskiej oraz roślinne zamienniki mięsa i nabiału. Pod jej kierownictwem przygotowanie pysznych dań stanie się łatwe i przyjemne, a efekty – począwszy od zdrowych śniadań i obiadów po coś słodkiego – po prostu palce lizać! O autorze: Dunja Gulin zyskała swoje pierwsze kulinarne doświadczenie w Istrii, podglądając przy pracy dziadków, rodziców, ciotki i sąsiadów. Zafascynowana zdrowym odżywianiem uczestniczyła w szkole naturalnego gotowania i asystowała wielu szefom kuchni w Chorwacji i za granicą. Od dziewięciu lat sama jest kucharką i prowadzi zajęcia ze zdrowego gotowania. Pisze też książki kucharskie, m.in. The Vegan Baker oraz Raw Food Kitchen. Więcej informacji na stronie: www.rentajchefa.com W KSIĄŻCE ZNAJDZIESZ MIĘDZY INNYMI PRZEPIS NA CHLEB BEZMĄCZNY - BEZGLUTENOWY
Wydawnictwo
FUNDACJA ŹRÓDŁO ŻYCIA
Wydawnictwo
FUNDACJA ŹRÓDŁO ŻYCIA
Rok wydania
2014
Rok wydania
2014
Liczba stron
144
Liczba stron
144
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.