...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaWędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka.
Wydanie 2012r.
Oprawa broszurowa.
Strony 124.
Format 17x23,5cm.
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób -właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Wydawnictwo
REA
Rok wydania
2012
Liczba stron
124
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.