...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik cz.1
Podręcznik oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich. TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA nadaje się do wykorzystania zarówno w ZSZ, technikach oraz na kursach dokształcających.
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy - oprócz opisu - są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem - i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika - są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta.
Wydawnictwo
REA
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.