...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiTechnikumTechnologia gastronomiczna podręcznik cz.1
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1. zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2010
Liczba stron
312
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.