...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaŚledzie. 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej.
Wydanie 2011r.
Oprawa twarda.
Strony 206.
Format 16,5x24,0cm.
W książce zebrano dwieście przepisów na dania ze śledziem w roli głównej: śledziatki, czyli śledziowe sałatki, rolmopsy, smarowidełka (pasty), dania na ciepło i potrawy świąteczne. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy.
Wydawnictwo
BUCHMANN
Rok wydania
2011
Liczba stron
206
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.