...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaRyby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie

Ryby. Wędzenie, grillowanie, marynowanie

38,59 zł
Producent: Wolfgang Hauer
EAN: 9788370737610
ISBN/ISSN: 978-83-7073-761-0
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (2 szt.)
Waga:0.33 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Wydanie 2009
stron 88
format 15,5 x 21,5 cm
oprawa twarda

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy. Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia. Metody wędzenia i wybór właściwego drewna. Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb. 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Wydawnictwo MULTICO
Rok wydania 2009
Liczba stron 88

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.