...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaRYBY, SŁODKO- I SŁONOWODNE, OWOCE MORZA I ŚLIMAKI.
Wydanie 2011
Oprawa twarda
Strony 116
Format 24,5x23 cm
„Ryby” to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* w czym najlepiej marynować ryby,
* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,
* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,
* po czym poznać, że ostryga jest świeża,
* jak kroi się homara.
Wydawnictwo
MULTICO
Rok wydania
2011
Liczba stron
116
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.