...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiTechnikumRachunkowość przedsiębiorstw gastronomiczno-hotelarskich. Podręcznik
Podręcznik dla techników; technikum gastronomiczne, technikum hotelarskie. Podręcznik o dużych wartościach edukacyjno-poznawczych. Autorzy w przejrzysty, interesujący sposób charakteryzują działalność zakładów gastronomicznych i hoteli, przedstawiają rachunkowość w tych przedsiębiorstwach (m.in. inwentarz, bilans, dowody księgowe, rejestracje operacji gospodarczych, zestawienie obrotów i sald, inwentaryzację, ewidencję: środków pieniężnych, rozrachunków, materiałów i towarów, majątku trwałego, kosztów i przychodów z prowadzonej działalności, sprawozdawczość finansową) oraz uproszczone formy ewidencji gospodarczej. Treści teoretyczne są poparte licznymi przykładami i schematami, wzbogacone wzorami, tabelami i rysunkami.
Wydawnictwo
EMPI2
Rok wydania
2000
Liczba stron
256
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.