...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduProcesy technologiczne w gastronomii ćwiczenia do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicz
Procesy technologiczne w gastronomii ćwiczenia do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicz
Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii.
Kładzie duży nacisk na zasady bezpieczeństwa i przestrzeganie reguł przechowywania, przygotowania i wydawania potraw.
Wyjaśnia znaczenie słów i terminów stosowanych w gastronomii.
Obfituje w przepisy, według których uczeń może wykonać poszczególne potrawy.
Zawiera cenne wskazówki, ćwiczenia i pytania kontrolne, które sprawdzą się w przygotowaniach do egzaminu praktycznego
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2014
Liczba stron
400
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.