...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduPodstawy rachunkowości. Kucharz małej gastronomiiZSZ kl.1-2. Podręcznik

Podstawy rachunkowości. Kucharz małej gastronomiiZSZ kl.1-2. Podręcznik

19,95 zł
EAN: 9788374491402
ISBN/ISSN: 978-83-7449-137-2
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (1 szt.)
Waga:0.33 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

 Podręcznik jest zgodny z nową podstawą programową kształcenia w zawodach: kucharz, kelner oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Wykorzystanie podręczników Wydawnictwa Ekonomik – Jacek Musiałkiewicz do realizacji nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach.   Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej".
Wydawnictwo EKONOMIK
Rok wydania 2010
Liczba stron 192

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.