...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduPodstawy rachunkowości. Kucharz małej gastronomiiZSZ kl.1-2. Podręcznik
Podręcznik jest zgodny z nową podstawą programową kształcenia w zawodach: kucharz, kelner oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Wykorzystanie podręczników Wydawnictwa Ekonomik – Jacek Musiałkiewicz do realizacji nowych podstaw programowych kształcenia w zawodach. Podręcznik dla uczniów zdobywających zawód kucharz małej gastronomii. Obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Podstawy rachunkowości gastronomicznej".
Wydawnictwo
EKONOMIK
Rok wydania
2010
Liczba stron
192
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.