...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaPoradnikiPasta i basta! 150 przepisów na sosy i makarony prosto z Włoch
Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego!
Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przyrządzanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy Was zatem – wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta – na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania…
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu… kolorach.
Wydawnictwo
JEDNOŚĆ
Wydawnictwo
JEDNOŚĆ
Rok wydania
2015
Rok wydania
2015
Liczba stron
256
Liczba stron
256
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.