...jest pusty
Wydanie 2012r.
Oprawa twarda.
Strony 288.
Format 22x26,5cm.
Książka jest kulinarną podróżą przez Półwysep Apeniński -z północy na południe, wzbogaconą obrazami włoskiej ziemi oraz wspomnieniami jej mieszkańców. Znajdziemy tu nie tylko oryginalne przepisy kuchni włoskiej, ale także anegdoty opowiadane przy rodzinnych stołach oraz drobne porady mistrzów kulinarnych, którzy dzielą się swą wiedzą na temat wyjątkowych lokalnych produktów.
Tradycyjne przepisy zostały zaczerpnięte ze starych domowych zapisków, które przechowuje się w wielu włoskich rodzinach. W Italii bowiem gotowanie nadal stanowi sztukę i kulturę samą w sobie.
Książka nagrodzona w konkursie Gourmand World Coockbook Award jako Najlepsza na Świecie książka kucharska poświęcona kuchni włoskiej.
Wydawnictwo
PUBLICAT
Rok wydania
2012
Liczba stron
288
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.