...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaŁosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów.

Łosoś i pstrąg. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów.

10,40 zł
Producent: Praca Zbiorowa
EAN: 9788375442519
ISBN/ISSN: 978-83-7544-251-9
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (6 szt.)
Waga:0.17 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Wydanie 2010r. Oprawa broszurowa. Strony 56. Format 18,5x24,5cm.
Ta książka otworzy przed Tobą drogę na szczyt mistrzostwa kulinarnego i pomoże opanować sztukę przyrządzania i podawania dań tak, jak to się robi w najlepszych restauracjach. Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana... Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Wydawnictwo REA
Rok wydania 2010
Liczba stron 56

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.