...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaKulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk

41,90 zł
EAN: 9788379437030
ISBN/ISSN: 978-83-7943-703-0
Produkt niedostępny
Waga:0.86 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Joseph „Józek” Seeletso – Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.
Wydawnictwo ŚWIAT KSIĄŻKI
Wydawnictwo ŚWIAT KSIĄŻKI
Rok wydania 2014
Rok wydania 2014
Liczba stron 240
Liczba stron 240

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.