...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaKuchnia włoska. Najlepsze przepisy z ilustracjami.
Wydanie 2010r.
Oprawa twarda w etui.
Strony 544.
Format 17,5x24,5cm.
Włosi szczycą się jedynym w swoim rodzaju dziedzictwem kulinarnym. Współczesna kuchnia włoska jest owocem ponad dwóch tysięcy lat burzliwych dziejów, w tym epoki imperialnej potęgi, zderzenia z innymi kulturami oraz długiego okresu istnienia samodzielnych państw na Półwyspie Apenińskim.
Efektem tego zderzenia jest niezwykła różnorodność tej kuchni i jej regionalna specyfika.
Kuchnia włoska to nie tylko bogactwo smaków – to jedność w wielości i niezapomniana przygoda kulinarna.
Warto rozsmakować się w tych południowych potrawach, które kojarzą się z pięknem i radością życia, z wakacjami i słońcem, z wyjątkowymi chwilami i dobrym towarzystwem. Warto wyczarować ten włoski smak i podzielić się nim z bliskimi i przyjaciółmi, nawet jeśli przygotowanie dań wymaga trochę trudu.
To kulinarne kompendium z pewnością Wam w tym pomoże!
Eksluzywnie wydanie w złoconym etui.
Wydawnictwo
FIRMA KSIĘGARSKA JACEK OLESIEJUK
Rok wydania
2010
Liczba stron
544
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.