...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaPoradnikiKuchnia polska na wszystkie okazje. Przetwory, marynaty, dżemy
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.
Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.
Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.
Wydawnictwo
ZIELONA SOWA
Wydawnictwo
ZIELONA SOWA
Rok wydania
2014
Rok wydania
2014
Liczba stron
60
Liczba stron
60
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.