...jest pusty
Wydanie 2012r.
Oprawa twarda.
Strony 224.
Format 23,5x22,0cm.
Wielbiciele potraw z dzikiego drobiu wyjątkowo cenią lekką goryczkę i żywiczny odcień aromatu tego mięsa, odznaczającego się delikatnym, wyrafinowanym smakiem. Do rarytasów zalicza się soczyste mięso sarny i szlachetną, nieco słodkawą jeleninę. Potrawami dietetycznymi są te przyrządzane z "lekkiego" mięsa zająca.
Leczniczymi właściwościami jest obdarzone delikatne mięso żubra.
W książce przedstawione zostały przepisy na potrawy, które można przyrządzić na łonie natury i w warunkach domowych.
Wśród nich są nie tylko danie tradycyjne, ale również oryginalne propozycje na: sałatkę z głuszcem w pomarańczach, zupę z jarząbka z grzybami, pieczoną szynkę z dzika z sosem jabłkowym, gulasz z mięsa sarny z pomidorami i wiele, wiele innych.
Wydawnictwo
REA
Rok wydania
2012
Liczba stron
224
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.