...jest pusty
Wśród 325 przepisów kuchni indyjskiej znajdziemy niezwykłe przystawki, curry idealnie nadające się na dania główne, dodatki przyprawowe oraz lekkie desery. Warto skosztować kruchych smażonych bakłażanów, kremowej goańskiej zapiekanki z ryb lub jagnięcego udźca pieczonego w mongolskim stylu z aromatycznymi ziemniakami z karahi. Rozdział, w którym zaprezentowano łatwe i szybkie w przygotowaniu dania Balti dostarczy pomysłów na niejeden posiłek.
Każdy przepis jest opatrzony komentarzem na temat właściwości odżywczych.
Eksperci doradzą, w jaki sposób, stosując naturalne składniki i tradycyjne techniki kucharskie, odnieść sukces kulinarny i uzyskać wspaniały efekt.
- Bogato ilustrowany poradnik zawierający nieskomplikowane i oryginalne przepisy na przepyszne indyjskie potrawy - Propozycje na każdą okazję - od lekkich, kruchych przystawek po mięsne dania główne; od kuchni wegetariańskiej po przysmaki z owoców morza; ponadto przepisy na pikle, chleby i wyśmienite desery - Ponad 1800 barwnych fotografii, które krok po kroku prezentują sposób przyrządzania potraw
Wydawnictwo
PUBLICAT
Wydawnictwo
PUBLICAT
Rok wydania
2014
Rok wydania
2014
Liczba stron
512
Liczba stron
512
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.