...jest pusty
Strona głównaPodręczniki, Publikacje okołopodręcznikowePodręcznikiNauka zawoduKucharz małej gastronomi. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik
Podręcznik z serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii", przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki przedmiotu organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.
Uczy korzystania z przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, kształci umiejętności określania czynników wpływających korzystnie lub szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też ustalania przyczyn wypadków, zagrożeń, rozpoznawania czynników szkodliwych i chorób zawodowych.
Wydawnictwo
WSIP
Rok wydania
2013
Liczba stron
116
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.