...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaKlasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ryby i dania postne. Kuchnia która leczy
Czy przepisy znane od wieków mają szansę zagościć we współczesnej kuchni? Oczywiście, ważne tylko, by spośród wielu dań, jakimi raczono się w dawnych wiekach wybrać te właściwe, czyli zdrowe i pożywne. Nie zapraszamy na biesiadę, podczas której półmiski uginały się od ciężaru tłustego mięsiwa, lecz do kuchni świętej Hildegardy, opartej na zasadach zdrowego żywienia, do kuchni, w której królują ryby i znakomite potrawy z warzyw. Klarowna zupa rybna, kluseczki ze szczupakiem, filet z ryby ze świeżym serem i ziołami, ryba z dynią, jajka z pokrzywą, marchewka duszona czy makaron orkiszowy z warzywami z patelni - receptury sprawdzone i potwierdzone przez współczesną medycynę.
Wydawnictwo
AA
Rok wydania
2010
Liczba stron
160
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.