...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaGrill czyli ruszt. Przygotowanie i podawanie. Porady profesjonalistów.
Wydanie 2010r.
Oprawa broszurowa.
Strony 56.
Format 19,0x24,5cm.
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów. Te nietrudne, a pyszne dania z aromatem dymu sprawią, że biesiada na długo pozostanie w pamięci uczestników.
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów. Te nietrudne, a pyszne dania z aromatem dymu sprawią, że biesiada na długo pozostanie w pamięci uczestników.
Wydawnictwo
REA
Rok wydania
2010
Liczba stron
56
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.