...jest pusty
Nowe środki ochrony i pomocy dla ofiar
Szybki podgląd
82,95 zł
Żony pana Glassa
Szybki podgląd
42,00 zł
Najpiękniejsze krajobrazy Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Najpiękniejsze zabytki Polski
Szybki podgląd
12,59 zł
Świat Niezapomniane Podróże
Szybki podgląd
62,99 zł
Kraina bazgrołów
Szybki podgląd
26,04 zł
Ewcia na wsi
Szybki podgląd
5,24 zł
Antoś w ZOO
Szybki podgląd
5,24 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami
Szybki podgląd
8,28 zł
Koloruję Kraków. Malowanka z naklejkami. wersja angielska
Szybki podgląd
8,28 zł

Elementarz gotowania.

51,45 zł
Producent: Iza Frycz
EAN: 9788326806704
ISBN/ISSN: 978-83-2680-670-4
Produkt niedostępny
Waga:0.97 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Wydanie 2011r. Oprawa twarda. Strony 240. Format 19,0x25,5cm. W elegancko wydanej książce znajduje się 105 lekcji gotowania krok po kroku zarówno popularnych dań kuchni polskiej, jak barszcz, bigos czy pierogi jak również modnych dziś potraw kuchni włoskiej czy orientalnej. Mocny punkt książki stanowią liczne przepisy na ciasta i ciasteczka. Czytelnik znajdzie tu również kilkadziesiąt przepisów na sosy, farsze, kremy, pozwalające urozmaicić przepisy podstawowe. W książce znajdują się także przydatne informacje jak wybrać odpowiednie składniki potrawy, jak je przygotować, jak ugotować czy upiec smaczne danie. Autorka radzi również w jaki sposób i z czym potrawę podać. "Elementarz gotowania" zawiera także rozdziały poświęcone przeliczaniu miar i wag, wyposażeniu kuchni i przechowywaniu żywności.
Wydawnictwo AGORA
Rok wydania 2011
Liczba stron 240

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.