...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaKulinariaDr. Oetker. Delikatne pieczenie metodą 80 stopni. Najlepsze przepisy.
Wydanie 2010r.
Oprawa twarda.
Strony 208.
Format 19,5x26,5 cm.
Gotowanie bez stresu, a następnie delektowanie się wyborną pieczenią czy doskonale wypieczonym stekiem - oto, co można osiągnąć dzięki metodzie przyrządzania mięs w niskich temperaturach. Dzięki tej metodzie pieczeń powoli dochodzi w piekarniku, bez ryzyka przypalenia czy wyschnięcia. Może również poleżeń w nim nieco dłużej, nie tracąc soczystości. Dla wszystkich entuzjastów delikatnie przyrządzonych mięs, jak i dla tych którzy swoją przygodę z metodą pieczenia w temperaturze 80 stopni pragną dopiero rozpocząć, zebraliśmy mnóstwo nowych przepisów na duże i małe dania. Wszystkie przepisy są rekomendowane przez Dr. Oetkera, a opracowano je w taki sposób, że przygotowane według nich potrawy muszą się udać.
Oprawa twarda.
Strony 208.
Format 19,5x26,5 cm.
Gotowanie bez stresu, a następnie delektowanie się wyborną pieczenią czy doskonale wypieczonym stekiem - oto, co można osiągnąć dzięki metodzie przyrządzania mięs w niskich temperaturach. Dzięki tej metodzie pieczeń powoli dochodzi w piekarniku, bez ryzyka przypalenia czy wyschnięcia. Może również poleżeń w nim nieco dłużej, nie tracąc soczystości. Dla wszystkich entuzjastów delikatnie przyrządzonych mięs, jak i dla tych którzy swoją przygodę z metodą pieczenia w temperaturze 80 stopni pragną dopiero rozpocząć, zebraliśmy mnóstwo nowych przepisów na duże i małe dania. Wszystkie przepisy są rekomendowane przez Dr. Oetkera, a opracowano je w taki sposób, że przygotowane według nich potrawy muszą się udać.
Wydawnictwo
FIRMA KSIĘGARSKA JACEK OLESIEJUK
Rok wydania
2010
Liczba stron
208
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.