...jest pusty
Wydanie 2011r.
Oprawa broszurowa.
Strony 120.
Format 21,0x23,0cm.
Znajdziecie tu 99 przepisów wybranych i opracowanych przez Annę Wrońską, redaktorkę naczelną magazynu "Kuchnia".
Nauczycie się, jak wyhodować zakwas na chleb i jak na tym zakwasie piec. Są także - dużo łatwiejsze - receptury na pieczywo drożdżowe. Osoby uczulone i na zakwas, i na drożdże (a nie jest ich mało!) dowiedzą się, jak upiec pyszny chleb albo bułkę na sodzie oczyszczonej albo na proszku do pieczenia.
Polecamy Wam tę książkę także ze względu na apetyczne zdjęcia i bardzo ładną szatę graficzną - zaprojektowała ją artystka-malarka Julita Tatyrża, kierownik artystyczna magazynu "Kuchnia". Mamy nadzieję, że świetnie nada się na prezent, czy to na mikołajki, czy pod choinkę.
Wydawnictwo
AGORA
Rok wydania
2011
Liczba stron
120
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.