...jest pusty
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie "smarowidłem" idealnym na kanapki. Nasz gust zmienił się znacznie od czasów babć, a przetwory te coraz częściej kuszą nas słodkimi korzennymi nutami lub ostrym aromatem chili i octu. Stały się też doskonałym dodatkiem do serów, mięs i deserów. Przygotowuje się je w mgnieniu oka. Bez względu na to, czy są słodkie, pikantne, czy łagodne, zawsze smakują wyśmienicie.
W książce zawarto:
Kilkadziesiąt przepisów na pyszne i zdrowe dżemy, galaretki i marmolady.
Rady mistrzów kuchni, którzy podpowiadają, jak wykorzystać te domowe przetwory.
Przepisy na wyśmienite dania obiadowe, drinki i desery z dodatkiem dżemów i galaretek.
Propozycje niezwykłych dodatków do dżemów np. w postaci alkoholu, orzechów, czekolady, egzotycznych przypraw.
Wydawnictwo
RM
Wydawnictwo
RM
Rok wydania
2014
Rok wydania
2014
Liczba stron
96
Liczba stron
96
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.