...jest pusty
Wydanie 2012r.
Oprawa twarda.
Strony 224.
Format 14,0x22,0cm.
Mistrzyni sztuki kulinarnej, "encyklopedystka kuchni", znów w fascynujący sposób łączy książkę o gotowaniu z historią i obyczajami. Przepisy na tyleż słynne, co nierzadko wykwintne dania, podaje w równie wykwintnym "opakowaniu", opowiadając o dziejach potraw, kucharzenia i biesiadowania. Jak powstał majonez? Co wspólnego ma "Kurczak Verdi" ze słynnym kompozytorem? Pięknie ilustrowana całość podzielona jest przejrzyście na rozdziały: sosy, przystawki i sałatki, zupy, ryby, mięsa, ciasta i desery.
Wydawnictwo
ŚWIAT KSIĄŻKI
Rok wydania
2012
Liczba stron
224
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.