...jest pusty
Strona głównaKsiążki, multimediaBeletrystykaZdrowie i urodaCzosnek i cebula - zastosowanie i właściwości lecznicze
Wydanie 2008
stron 160
format 14,8 x 21,0 cm
Łzy i brzydki oddech oto dwie rzeczy zazwyczaj kojarzące nam się z cebulą i czosnkiem. Jednak te popularne warzywa kryją w sobie znacznie więcej tajemnic i słyną nie tylko ze swojego wyjątkowego smaku, ale także właściwości leczniczych. Cebula i czosnek zmienią każdy posiłek w aromatyczne kulinarne doświadczenie.Ta książka opisuje ukryte zalety cebuli i czosnku. Omawia ich skład, historię uprawy oraz zastosowania, zarówno kulinarne, jak i terapeutyczne. Znajdziesz w niej wiele pożytecznych wskazówek i faktów, danych historycznych, anegdot oraz przepisów.
stron 160
format 14,8 x 21,0 cm
Łzy i brzydki oddech oto dwie rzeczy zazwyczaj kojarzące nam się z cebulą i czosnkiem. Jednak te popularne warzywa kryją w sobie znacznie więcej tajemnic i słyną nie tylko ze swojego wyjątkowego smaku, ale także właściwości leczniczych. Cebula i czosnek zmienią każdy posiłek w aromatyczne kulinarne doświadczenie.Ta książka opisuje ukryte zalety cebuli i czosnku. Omawia ich skład, historię uprawy oraz zastosowania, zarówno kulinarne, jak i terapeutyczne. Znajdziesz w niej wiele pożytecznych wskazówek i faktów, danych historycznych, anegdot oraz przepisów.
Wydawnictwo
K.E.LIBER
Rok wydania
2008
Liczba stron
160
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.