...jest pusty
Produkcja cydru ma tysiącletnią tradycję, a w ostatnich latach przeżywa prawdziwy renesans. Stephen Wood wraz z ekipą Farnum Hill Ciders podpowiadają w tej książce, jak robić go domowym sposobem. Przekonasz się, że to całkiem proste. Wystarczy zaledwie kilka składników i parę sprzętów. Cała tajemnica tkwi bowiem w jabłkach.
W tej książce znajdziesz:
- szczegółowe instrukcje, krok po kroku, jak przygotować pierwszą partię domowego cydru
- rady, jak profesjonalnie smakować cydr
- wskazówki, jak zapobiegać wadom cydru i w jaki sposób je korygować
- zaawansowane techniki produkcji w domu cydru musującego, cydru metodą szampańską, cidre w stylu francuskim i cydru lodowego
W tej książce znajdziesz:
- szczegółowe instrukcje, krok po kroku, jak przygotować pierwszą partię domowego cydru
- rady, jak profesjonalnie smakować cydr
- wskazówki, jak zapobiegać wadom cydru i w jaki sposób je korygować
- zaawansowane techniki produkcji w domu cydru musującego, cydru metodą szampańską, cidre w stylu francuskim i cydru lodowego
Wydawnictwo
PUBLICAT
Rok wydania
2016
Liczba stron
152
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.