...jest pusty
Masz dość wymyślnych potraw z egzotycznych i trudno dostępnych składników? Czas wrócić do korzeni!
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny barszcz czerwony oraz pyszną surówkę z marchewki i sprawdź, jak smakuje pasternak pieczony w miodzie.
Prezentujemy przepisy na dania z warzyw korzeniowych, obecnych w naszej kuchni od stuleci – zarówno tych niezmiennie popularnych, np. buraków czy marchwi, jak i tych nieco zapomnianych, np. brukwi, pasternaku czy skorzonery.
Przygotuj klasyczny barszcz czerwony oraz pyszną surówkę z marchewki i sprawdź, jak smakuje pasternak pieczony w miodzie.
Wydawnictwo
FIRMA KSIĘGARSKA JACEK OLESIEJUK
Wydawnictwo
FIRMA KSIĘGARSKA JACEK OLESIEJUK
Rok wydania
2015
Rok wydania
2015
Liczba stron
128
Liczba stron
128
Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!
Napisz opinięWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.