Piotr Dominik
Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Kwalifikacja T.6 Testy i zadania
Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz w zakresie kwalifikacji T.6 ...
Wysyłka:48 godzin
32,24 zł
Zarządzanie hotelem. Wybrane zagadnienia
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, z którą można się spotkać w postaci rozproszonej w wielu ...
Wysyłka:48 godzin
52,50 zł
Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15 Testy i zadania praktyc
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć ...
Wysyłka:48 godzin
32,24 zł
Egzamin zawodowy Kelner Kwalifikacja T.9 Repetytorium i testy
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9. Zawiera syntetyczne ...
Wysyłka:48 godzin
45,20 zł
Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja T.15 podręcznik
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług ...
51,66 zł
PRZYGOTOWANIE PIECZYWA DO DYSTRYBUCJI. KWALIFIKACJA T.3.4.
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad ...
Wysyłka:48 godzin
38,75 zł